Vacuüm transportsystemen

Vacuümtransport

Vacuümtransport kan worden gebruikt voor het verplaatsen van verschillende materialen. Je kunt hierbij o.a. denken aan poeders, granulaat of korrels. Wij maken vacuümtransporteurs in de maat die het beste bij uw bedrijf past. Het gebruiken van een vacuümtransporteur is een snelle en veilige manier om het materiaal te transporteren.

 

Wanneer is vacuümtransport geschikt?

Doordat het systeem niet uit grote mechanische onderdelen bestaat is vacuümtransport zeer geschikt voor compacte ruimtes. Een vacuümtransporteur bestaat uit een leidingstelsel dat verticaal en/of horizontaal loopt. De vacuümtransporteur zuigt het product naar zich toe en brengt het zo naar de gewenste plek. De aanwezige filters zorgen voor een hygiënisch en stofvrij systeem.

Vacuümtransporteurs zijn ideaal voor het verplaatsen van kleine volumes. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheden die net te veel zijn om volgende de Arbowet met de hand te verplaatsen.

Ook is de vacuümtransporteur zeer geschikt voor het verplaatsen van grote volumes. Denk hierbij aan hoeveelheden waarbij mechanische transportbanden (zoals vijzels en elevatoren) te veel slijten of te veel ruimte innemen.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van vacuümtransport? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten, die u graag verder helpt en informeert.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×