Onderhoud & Service

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van uw installaties is van groot belang. U verlengt de levensduur, voorkomt dat systemen onverwacht uitvallen en garandeert daarmee ook meteen veiligheid van medewerkers. TechPoint Group B.V. blijft dan ook graag na de oplevering van uw installatie uw partner. Ons vakkundige team zorgt ervoor dat u ontzorgt en geadviseerd wordt over het beheer en onderhoud van uw installatie.

Onderhoud & Servicecontract

Een Onderhoud & Servicecontract betreft een mix uit periodieke inspecties, preventief onderhoud en verhelpen van storingen. De samenstelling van deze dingen is afhankelijk van de installatie  en de wensen van u als opdrachtgever.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van Onderhoud & Service? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten, die u graag verder helpt en informeert.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×