Over ons

Full service onderneming

TechPoint Group B.V. heeft al meer dan 20 jaar ervaring met installatietechniek in de agrarische, industriële en voedselverwerkingssector. Onze kracht schuilt in het feit dat we een full service onderneming zijn. Zo zorgen we zowel voor het ontwerp en de aanleg van technische installaties voor restromen in de agrarische, industriële- voedselverwerkingssector.

Van ontwerpen en engineering tot en met het turn-key opleveren van de machines en installaties, alles wordt in eigen beheer gedaan. Hiermee zijn wij een essentiële schakel in circulaire ketens geworden. Dit doormiddel van engineering en oplossingen zoals:

Onderhoud & Service

Ook bieden wij onze klanten een Onderhoud & Servicecontract aan betreft een mix uit periodieke inspecties, preventief onderhoud en verhelpen van storingen. Ons vakkundig team zorgt ervoor dat je ontzorgt en geadviseerd wordt over het beheer en onderhoud van jouw installaties. Ons werkgebied bestrijkt Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Machinebouw

In nauwe samenwerking met de klant ontstaat een eisenpakket dat als uitgangspunt dient voor het project. Daarna ontwikkelen onze engineers unieke oplossingen voor de technische vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Turn-Key

Het ontwerp, bouw, plaatsing en onderhoud en service van de machines en installaties voeren we uit in eigen beheer en kan tun-key opgeleverd worden.

Ook voor uw bestaande machines en installaties kan TechPoint Group B.V. van toegevoegde waarde zijn. Bijvoorbeeld door het maken en uitvoeren van een onderhoudsplan. Of bij het herontwerpen van bestaande machines en installaties.

Totaaloplossing op maat

Wij helpen uw bedrijf met totaaloplossingen, in de vorm van reststromen installaties bouwen, die tot in detail zijn afgestemd op uw bedrijfsvoering.

TechPoint Group B.V. wordt steeds meer door klanten benadert voor het bedenken van een technische oplossing voor een complete reststromen installatie of andere installatie. Hierbij kunt u denken aan een installatie voor het verwerken van reststromen uit de voedingsindustrie.

Inmiddels hebben we effectieve en praktijkgerichte totaaloplossingen ontwikkeld. En blijven we deze door ontwikkelen.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten, die u graag verder helpt en informeert.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×