Shredders

Industriële shredders

TechPoint Group B.V. maakt en levert klant specifieke industriële shredders. Met onze shredder maakt u een goede keuze om uw afval duurzaam te verwerken en bespaart u kosten in het afvoeren van afval.

 

1-, 2-, 3-, 4- assige shredders

Afhankelijk van uw soort en hoeveelheid afval kiest u voor een 1-, 2-, 3-, of 4 assige shredder. Hierbij zal TechPoint Group B.V. een passend advies geven.

 

Afvalbewerking

Een shredder versnippert het afval tot kleine stukjes, die vervolgens in kleine volumes en vaak goedkoper kunnen worden afgevoerd. Afhankelijk van het soort afval, kan het afval na bewerking soms waarde hebben. Shredders zijn een van de meest gebruikte afvalbewerkingssystemen en er zijn maar weinig soorten afval die niet door de shredder kunnen. Voorbeelden van afval dat door onze industriële shredders wordt verkleind zijn; broden, koekjes en rijstwafels.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de onze mogelijkheden op het gebied van maatwerk? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten, die u graag verder helpt en informeert.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×