Trogvijzels

Trogvijzels op maat

Op maat gemaakte trogvijzel ontwikkeld door TechPoint Group B.V.. Wij bieden trogvijzels in verschillende maten, vormen en materialen aan, die u als klant nodig heeft. TechPoint Group B.V. denkt graag met u mee en komt met een goed onderbouwd advies over het gebruik van materiaal.

 

Dubbele trogvijzel

Komt u ruimte te kort of wilt u gewoon ruimte besparen, kies dan voor een dubbele trogschroef. Onze trogvijzel is modulair opgebouwd. Dit systeem is eenvoudig, snel en stelt u in staat de trogvijzel op maat te maken voor uw ruimte. Andere wensen? De trogvijzel is helemaal op maat te realiseren.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van trogvijzels? Neem gerust contact op met een van onze specialisten, die u graag verder helpt en informeert.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×